Hajdúszoboszló Magyarország 3. legismertebb fürdővárosa. A város, akár egy tengerparti üdülőváros, tökéletes nyaralóhely. A fürdőkomplexum része az európai szinten ismert strand, aquapark, termálvizes gyógyfürdő és az aqua-palace. A város utcáin sétálva, olyan élményben lehet részünk, mintha a világ közepére tévedtünk volna. Minden ami szem szájnak ingere itt megtalálható.

Gyógyfürdő

Szoboszló méltán híres, nagy mértékű, egészséges termálvizéről. Ezzel a gyógyító vízzel töltik meg a fürdő medencéit is.

Strand

A májustól szeptemberig óriási élményeket nyújtó szoboszlói strand több, mint 13 000 m2 területű medencével rendelkezik.

Aquapark

Négypályás versenycsúszda, kamikáze, hidrocsúszda, óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, őrült folyó,big hole, Niagara,  twister, szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak, vízcső

Aqua-palace

A szoboszlói Aqua-Palace élményfürdő hűvösebb, esős időben is csodás élményeket nyúlt a látogatóinak. A szórakozást 20 medence biztosítja.

Programok Hajdúszoboszló

Szabadidős programok Hajdúszoboszló környezetében

Hajdúszoboszló fő vonzereje az Európa hírű fürdőkomplexum. Itt nem csak rengeteg termálvizes gyógymedence, de csúszdák, élménymedencék is várják a szórakozni vágyókat. Aki pedig megéhezik, sokféle finomabbnál finomabb ételek közül választhat a strand területén belül. 

Ha úgy gondolod a fürdőzés nem volt elég és tovább szeretnéd fokozni a nyaralás hangulatát, akkor ajánljuk több szórakozási lehetőség mellett a minigolfot. Közel a fürdőhöz elérhető helyen és áron tökéletes szórakozást nyújt a fürdőzés után.

Levezetésként végigsétálhatod Hajdúszoboszló sétálóutcáit, melyek a vendégek szórakoztatására rendezkedtek be. Ezek az utcák sötétedés után is remek élményekkel szolgálhatnak akár vacsorázni, akár csak nézelődni szeretnél.

Ha a sétáláshoz elfáradtál, vagy esetleg csak valami újat próbálnál ki, akkor a Bringó-hintót neked találták ki. Barátokkal, családdal körbeutazhatjátok a fürdőnegyedet, vagy pároddal egy romantikus útban lehet részetek.

Szabadidős programok Hajdúszoboszló környezetében

 A Nyíregyházi állatpark nem egy egyszerű állatkert. Itt az állatok természetes, szinte háborítatlan környezetben élhetik mindennapjaikat. A kedves látogatók ebben a környezetben tekinthetik meg őket. Az állatpark összesen 30 hektáros területe különböző földrészekre van osztva, így egy nap alatt is körbeutazhatod a Földet, megfigyelheted az állatvilágot és a környezetüket.

 Hajdúszoboszló szívéből bő 1 óra hossza autóút után beléphetünk az élményekkel teli Nyíregyházi állatpark kapuin.

Más néven “a város zöld szíve”. Ha szeretnél egy természetesen szép helyen egy jót sétálni akkor ajánljuk a debreceni nagyerdőt és a békás-tavat. Mesébe illő látvány,  ahogy a fák lombjai között sétálva szemlélhetjük a tavat és annak élővilágát. Nem csoda, hogy a debreceniek is gyakran ide járnak kikapcsolódni.

Sokan Debrecen szimbólumának tekintik a z ország egyik legszebb klasszicista stílusú épületét. Ez a Magyarországon élő reformátusok szimbolikus jelentőségű főtemploma. Építészeti jelentőségén kívül a történelmi jelentősége se elhanyagolható.

További információk a református Nagytemplomról.

Foglald le szállásod

Mi a város adottságait kihasználva még élvezetesebbé tehetjük pihenésed.