Kapcsolat

Miben segíthetünk?

Ha kérdésed van vagy ajándékutalványhoz szeretnél ajánlatot kérni, írd meg itt nekünk! Minden üzenetre válaszolunk olyan hamar, amennyire csak tudunk.

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen. Minden apartmanunk saját WiFivel rendelkezik, hogy kényelmes csatlakozást és erős jelet tudjunk biztosítani.

Igen. A La Vida Apartmanban légkondi, a LaVida ECO és De Luxe Villákban falfűtés és -hűtés gondoskodik a kényelmetekről. Ezek használata benne van a szállás árában, tehát nem feláras.

A La Vida apartman esetében belső, zárt udvaron van parkolási lehetőség, amely felár nélküli. A LaVida ECO és DeLuxe Villák esetében mélygarázsban 1 db parkolóhelyet tudunk biztosítani (800 Ft/éj felárral), illetve az utcában vagy a fürdő környékén tudtok megállni.

Az apartmanokat érkezéskor 14 órától tudjátok elfoglalni, távozáskor pedig 10 óráig kell átadnotok.

Mivel minden apartmanunk saját terasszal vagy erkéllyel rendelkezik, itt tudtok rágyújtani. A lakásokban azonban tilos a dohányzás.

Sajnos nem állatbarát egyik apartmanunk sem, így őket otthon kell hagynotok.

Minden apartmanunk rendkívül közel van a fürdőhöz és a sétálóövezethez, éttermekhez is. A LaVida ECO és De Luxe Villák mindössze 200 méterre (kb. 3 perc séta), a La Vida apartman csupán 400 méterre (kb. 5 perc séta) található a fürdő bejáratától. Innen pedig pillanatok alatt átsétálhattok a sétálóutcákba, éttermekhez.

Minden apartmanunkat 4 fő ellátására alakítottuk ki. A hálószobákban franciaágy, a nappaliban kihúzható kanapé áll rendelkezésetekre.

Az apartmanokkal kapcsolatban bátran keressetek minket! Fentebb tekerve találtok elérhetőséget.

Autóval: a 4-es főúton keresztül.

Vonattal: Hajdúszoboszló a Nyíregyháza-Bp. Nyugati InterCity vonalon fekszik, így kényelmesen leutazhattok vonattal is (az apartmanok a vasútállomástól gyalog kb. 40 percre vannak).