Fedezd fel a környéket

Ha az aktív pihenés, kirándulás vagy akár városnézés szerelmesei vagytok, ez a környék maga a paradicsom lesz számotokra. Összegyűjtöttünk számos látnivalót, ezen kívül is rengeteg izgalmas lehetőség vár még Benneteket. A felejthetetlen élmények és az esti fáradtság garantált! 🙂

Hajdúszoboszló

Hungarospa

A Hungarospa Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, ahol gyógyfürdő, strand és aquapark várja mind a kikapcsolódásra, mind a felejthetetlen élményekre vágyó vendégeket.

AquaPalace

Az AquaPalace különleges hangulatú medencéivel képes elvarázsolni a család apraját-nagyját. Olyan élményekben lehet részetek, mint a Trópusi, vagy éppen Jeges fürdő.

Harangház

A Harangház Hajdúszoboszló legfiatalabb építészeti alkotása, a város jelképe is egyben. 50 db harang van benne elhelyezve, számos szimbólumrendszer mentén tervezve.

Bocskai István Múzeum

A Bocskai István Múzeum állandó kiállítások (Fejedelmi Kincstár, Retró '70-'89, Szoboszló öröksége stb.) mellett időszakos kiállításokkal is várja látogatóit.

Gokart

A repülőtér környékén mintegy 300 méter hosszú gokartpálya várja a sebesség szerelmeseit.

Debrecen

Nagytemplom és főtér

A debreceni református nagytemplom Debrecen legjellegzetesebb épülete, az ország legnagyobb református temploma. A lendületesen fejlődő főtér éttermekkel, kávézókkal és látnivalókkal kecsegtet.

Déri Múzeum

Debrecen legnevezetesebb múzeuma számos kiállítással várja látogatóit. Legértékesebb része a világhírű Munkácsy-trilógia, amelynek darabjai 1995 óta láthatóak újra együtt.

Egyetem

Debrecent méltán nevezik egyetemvárosnak, hiszen hatalmas campussal és óriási hallgatói létszámmal büszkélkedik. Főépülete, illetve az előtte lévő park impozáns látványt nyújt.

Nagyerdő

A debreceni Nagyerdőn különleges védett növény- és állatfajok élnek, természetvédelmi terület. A 2015-ben megújult Békás-tó és környéke gyönyörű, kikapcsolódást nyújtó parkká vált.

Aquaticum Strand

A 2020-ban átadott strand lenyűgöző látvánnyal és élményekkel szolgál mindenkinek, aki vizes élményekre vágyik. Csúszdák, sport-, kaland- és hullámmedencék, 12 méter magas napozóterasz vár.

Aquaticum Élményfürdő

Az Aquaticum Élményfürdő akkor is trópusi hangulattal vár, amikor kint téli hideg van vagy őszi eső esik.

Környező helyek

Tisza-tavi ökocentrum

A Poroszlón található ökocentrum állatkertként és élményparkként működik; a Tisza-tó élővilágát és a helyi bioszféra jellegzetességeit mutatja be kicsiknek és nagyoknak egyaránt élményteli módon.

Nyíregyházi állatkert

Az állatkert szinte háborítatlan, óriási területen kapott helyet. Az ide látogatók földrészeken keresztül barangolhatják be az egész Földet, megismerve a tájakon élő növényeket és állatokat.

Sóstói Múzeumfalu

A Nyíregyházán helyet kapó Sóstói Múzeumfalu egy szabadtéri néprajzi múzeum. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye népi építészetének világába kalauzol el.

Tokaji borvidék

A Tokaji borvidék a világ első zárt borvidéke, a Világörökség része. Világhírű kincse a tokaji aszú, a "borok királya, királyok bora".

Egri borospincék

Az egri borvidék számos pincesorral várja látogatóit. Leghíresebb az Egri Bikavér, amely Magyarország első eredetvédett bora. Egyre népszerűbb fehér párja, az Egri Csillag.